söndag 16 november 2014

På riktigt är viktigt

I lördags var jag, Viveca Dahl, Mia Kristoffersson och Anders Karlsson på Vattenhallen tillsammans med 9c. Anledningen? 9c hade gått vidare hela vägen till final i Spänningssökarna som arrangeras av Kraftringen. 2:a-5:e pris är en dagstripp till Köpenhamn, 1:a pris en resa till London!

9c har haft en kärntrupp som jobbat fram en film och presenterade igår men de har också haft klassen bakom sig som har hjälp till med rekvisita och byggt en prototyp. Framförallt har klassen varit viktiga eftersom de har gett viktig feedback på presentationen. Kraftringen har också besökt klassen för att ge bra tips och feedback.  Vad som är häftigt att se är hur mycket en riktig mottagare gör för eleverna. Det blir ett helt annat driv när de har ett riktigt mål och en riktig mottagare att jobba emot. Klass 9c har aldrig haft ett starkare samarbete än nu och det är säkert också därför de vann.

Mer om tävlingen:
Sydsvenskans artikel
Kraftringens pressmeddelande
Se och hör jublet!

2 kommentarer:

  1. De som redovisade visade på en fantatisk presentationsförmåga och alla i klassen har varit otroligt kompetenta i att komma med idéer och formativ respons under hela processen fram till vinst.

    SvaraRadera
  2. Av en tillfällighet uppmärksammade jag finalen via sociala medier, och följde den sista spännande minuten live via "bambuser". Det var en riktig rysare, kul att få vara med en bit ifrån!

    SvaraRadera