lördag 4 oktober 2014

En helt vanlig dag på Fäladsgården...

Vilken dag....startar morgonen med att en super glad och positiv Marie Vipfors glatt kommer gående förbi mitt rum runt kl.9, vilket direkt smittar av sig. Arbetar på hela förmiddagen med alla punkter på "Att göra-listan". Cecilia Gertenrehn tittar in och kollar läget lite, skönt att få lite pauser i arbetet.

Går och äter lunch och har trevliga samtal med Anna-Lena Kanje, Helene Nyrén, Azra Hambiralovic Hilding m.fl. Någon stund senare kommer en kreativ Ann Stjernqvist förbi och vill planera och fixa lite inför kommande projekt i åk7. Vi sitter och spånar och får till en modevisning för de äldre som eleverna kommer att intervjua. Mitt i arbetet dyker Kajsa Forkman in och vill bolla lite saker inför projektet, samtidigt dyker Marianne Carlsén och Marie Vipfors upp och på 10min styr vi upp de lösa trådarna som har hängt i luften inför projektet. 

Godisskålen sätts fram av Anette Broström och helt plötsligt lockas en hel del kollegor till kaffebryggaren, framför allt en viss Claudio Bermejo. Tar en paus i arbetet och passar på att äta några bitar Polly. Byter några trevliga ord med en drivande och engagerad Cristina Nordman för att sedan avsluta arbetsdagen med elevens val idrott åk6-7. Inser att man har otroligt många givande möten med en hel hög goa och sköna kollegor under en arbetsdag.

1 kommentar:

  1. Därefter gjorde du en ny instruktionsfilm, så att jag kan lägga in en bild + länk till min site! Generositet och äkta kollegialt lärande. Tack!

    SvaraRadera