fredag 7 mars 2014

Vilken buss tar vi?

Vi har möjlighet att välja vilken buss vi ska ta. Micke Gunnarssons bild för inställningen vi kan ha och har till vårt uppdrag med eleverna är mycket tydlig och den bild som vi tar med oss från dagen. Vi vill känna  entusiasmen, glädjen och nyfikenheten som han talade om att sexåringarna på väg till "nollan" hade. Varje dag är ett besök på Liseberg! Det händer under vår dag här massor av bra saker och en del sämre. Men varje ny morgon kan vi ändå välja rätt buss. Vi kan bestämma oss för att det är ett nytt besök på Liseberg som väntar - alldeles härligt och fullt av möjligheter!

Micke Gunnarssons budskap till oss var ett fint kärleksbudskap som kan smitta om vi använder oss av det. Om vi betraktar vårt uppdrag med entusiasm vet vi att eleverna får större möjlighet att bevara den nyfikenhet och glädje de kände första gången de steg på bussen till "nollan".

En sådan här dag hjälper oss att få inspiration till att utveckla undervisningen. Vi har fått en kick idag och det känns om vi har avslutat en heldag på Liseberg!

Margaretha och Cristina
                                          Källa: http://www.flickr.com/photos/billward/2858932924/in/photostream/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar